Grozs
Jūsu grozs ir tukšs

Skaits:
0

Kopā:
0

Kā es varu izdzēst lokālo lietotāju mozaBook?
28.07.25 19:36

Ja lokālā lietotāja konta īpašnieks vairs neizmantos mozaBook konkrētajā datorā, lokālais lietotājs ir jādzēš.

Uzmanību! Līdz ar lokālā lietotāja kontu, viss datorā saglabātais lokālais saturs (mācību gtrāmatas slāņi, burtnīcas, ekrānuzņēmumi, video u.c.) tiks dzēsts. Lokālā lietotāja konta dzēšana neietekmēs lietotāja licences un augšupielādēto saturu.

Ja zināt lokālā lietotāja konta paroli, varat dzēst to šādi:
1. mozaBook pierakstīšanās ekrānā klikšķiniet uz zobrata ikonas līdzās lokālā lietotāja avatāram, kuru vēlaties dzēst.
2. Ievadiet lokālajam lietotāja kontam iestatīto paroli.
3. Klikšķiniet uz 'Dzēst lokālo lietotāju', lai dzēstu lokālā lietotāja kontu.
Ja nezināt lokālā lietotāja konta paroli, aizveriet mozaBook un atveriet mozaLogin mapi mozaBook instalācijas mapē. Atbilstoši noklusējuma iestatījumiem šo mapi var atrast šeit: c:\Program Files (x86)\Mozaik\mozaLogin\
Atrodiet lokālā lietotāja konta īpašnieka vārdu, kuru vēlaties dzēst, un dzēsiet mapi. Uzmanību! Lokālā lietotāja konta dzēšana nav atsaucama.

 

Vai tas bija noderīgi?